Kuukausi on suotuisa festivaali juhlittavaksi. Ensi vuoden kuun uusi vuosi on kuitenkin tulossa vielä suuremmalla syyllä juhlimiseen. Honkai Impact 3rd saa anime-sovituksen! Kuinka jännittävää on nähdä pelin muuttuminen animeksi? Fanit odottavat sitä jo innolla ja ovat innoissaan nähdessään pelihahmojen heräävän henkiin. Pelihahmot muunnetaan myös animehahmoiksi. Tässä on siis viivytyksettä kaikki mitä sinun tulee tietää kerroksiin saapuvasta uudesta esityksestä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Honkai Impact 3rd saa animen. Se on silti aika jännittävää. Cooking with Valkyries julkaistiin aiemmin, mikä sisälsi pelin näyttelijöiden tekemisen reseptejä. Toinen samanlainen animaatiosovitus julkaistiin myöhemmin tänä vuonna nimeltä ELF Academy. Edelliset julkaisut katsoen tämä tuleva sovitus on varmasti hitti. Joten jatka lukemista saadaksesi lisätietoja.

Honkai Impact 3rd: virallinen ilmoitus

Anime-uutistili nimeltä @AniNewsandFacts jakoi Twitterissä, että uusi anime-sovitus on nimeltään Golden Courtyard. Se koostuu kahdesta osasta. Kehittäjät eivät kuitenkaan ole vielä vahvistaneet, liittyykö sarja videopeliin. Lisäksi toinen jännittävä uutinen paljasti, että myös Genshin Impactin anime-sovitus on tulossa pian.

HoYovere työskentelee ufotable-animaatiostudion rinnalla tämän hittisarjan tuottajana. mukautuksia. Myös konseptitraileri julkaistiin sekä upea mainostaide Lutherin, Aetherin, Zhonglin ja muiden hahmojen kanssa.

Lisätietoja päänäyttelijöistä ja henkilökunnasta julkaistaan ​​myös pian. Pelin suosion vuoksi näyttää siltä, ​​että julkaisusta puhutaan paljon kaikilla sosiaalisen median alustoilla. Fanit odottavat myös hahmojen toiminnassa animehahmoina.

Juon tiedot

Anime-sovitusten tarinan yksityiskohtia odotetaan edelleen. Todennäköisimmin sovitukset kuitenkin seuraavat pelin asetusta, joka kertoo Honkaina tunnetusta maailmaa mullistavasta ilmiöstä. Ilmiö häiritsee ihmisten sivilisaatiota ruttojen, luonnonkatastrofien ja jopa Honkai Beasts-hirviöiden kautta. Nykyistä taistelua Honkaita vastaan ​​käyvät Valkyries-nimiset soturit. Soturit ovat usein ristiriidassa muiden ryhmien kanssa, jotka haluavat ottaa valtaa Honkailta hyödykseen.

Honkai Impact 3rd: Julkaisupäivä

Sovitus julkaistaan ​​20. tammikuuta 2023. On aika lisätä uusi anime katselulistallesi. Animejulkaisulista vain kasvaa koko ajan pidemmäksi ja näyttää siltä, ​​että fanien on pysyttävä kotona koko tammikuun täydentääkseen listojaan. Oletko innoissasi tästä uudesta tulevasta sovituksesta? Päivitämme tämän osion heti, kun tästä tulee lisää päivityksiä. Pidä siis silmällä The Anime Daily-lehteä saadaksesi kaiken tiedon tästä!

Categories: Anime News